Enter
БГ | EN

Васил Николов – управител на ВБН ООД

Васил Николов – управител на ВБН ООД
Дейност: Високи Технологии

“Счетоводна фирма В и М Компания ми дава сигурност и ми спестява време, в което аз мога да работя и да развивам своя бизнес.
С В и М Компания работим заедно от 2007 г. През цялото това време В и М Компания са успявали да решат всички проблеми с лекота, без да се създава никакво напрежение. Чувствам се сигурен, че всичко е наред не само от счетоводна гледна точка, но и от правна.
Помагали са ми да възстановявам ДДС от Германия и Великобритания без да усетя никакво напрежение или затруднения.
За мен е много важно, че служителите на В и М Компания винаги са готови да се пригодят към моите необходимости. Всичко се върши по-лесен и удобен начин по електронен път, вкл. използваме електронно банкиране. За мен това е огромен плюс, което ми пести много време и усилия. Така се концентрирам върху основната дейност на фирмата ми, а не да мисля кой закон сгазих и кой срок изпуснах, което никога не се е случило за тези 7 години.
Най-сложният процес, през който минахме заедно, е когато една от моите фирми погълна друга. Бяха намесени най-различни институции. Професионализмът на В и М Компания позволи тези неща да се извършат за мен незабележимо, иключително гладко и спокойно. Изключително много ми опрости работата по-нататък. Разбирам, че от тяхна гледна точка им се намалиха фирмите, които обслужват, а те нямат никаква полза от това. Така че ми извършиха оргомна услуга.”

Contact us

V and M Company Ltd

Sofia, 18 “Hristo Belchev” Street, floor 4


Phone: 02/ 981 15 35
GSM: 0892 259 001
e-mail: contact@vm-kompania.com