Enter
БГ | EN

Валентина Чакърова – експерт финансово планиране в Дриймикс ООД

Валентина Чакърова – експерт финансово планиране в Дриймикс ООД
Дейност: Изработка и поддръжка на софтуер

„Наистина държим на сътрудничеството със счетоводна фирма В и М Компания.
Стартирахме като студентска инициатива през 2006 г. От 2010 г. на пазара функционира още една фирма в холдинга – Дейтакайд ООД. В и М Компания води счетоводството на Дейтакайд още от 2010 г. От 2011 г. Дриймикс също е техен клиент на счетоводно обслужване. Много сме доволни от съвместната ни работа. Аз лично комуникирам с нашата консултант-счетоводителка. Тя винаги ми дава правилните съвети. Своевременно отговаря на въпроси и проблеми, които възникват в дейността ни.
В Дриймикс имахме неуспешен опит с друга счетоводна къща, с която имахме проблеми с комуникацията, ставаха много грешки. В нашия бизнес наистина е важно да разчитаме на партньорите ни и те да могат да отговорят на изискванията ни и на нарастващите ни нужди.
В началото на 2012 г. имахме проверка от Инспекцията по труда, при която благодарение на В и М Компания доказахме, че не сме направили нарушение. Нашият специалист по ТРЗ подготви изрядно документите. Това доказа, че те са хората, с които искаме да продължаваме да работим, винаги ни дават адекватни съвети и проявяват лоялно отношение към своите клиенти.”

Contact us

V and M Company Ltd

Sofia, 18 “Hristo Belchev” Street, floor 4


Phone: 02/ 981 15 35
GSM: 0892 259 001
e-mail: contact@vm-kompania.com